حقوق بشر آمریکایی و حقوق از دست رفته

بیانیه موسسه بین المللی صلح و دوستی به مناسبت جنایت ۱۲ تیرماه ۶۷ و حوادث تروریستی منافقین و سکوت مجامع بین المللی صادر گردید.

متن کامل این بیانیه در پی می آید:

۱۲ تیر ماه ۶۷ یادآور حادثه ای دلخراش برای بشریت است. ۲۹ سال قبل پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ شرکت هواپیمایی ایران ایر  با شناسه R655 که از مبدأ بندرعباس به مقصد دبی در حرکت بود، با شلیک دو موشک کروز از ناو هواپیمابر یو.اس.اس.جک وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بر فراز خلیج فارس مورد هدف قرار گرفت و سقوط کرد.

در پی این اقدام دهشتناک، تمام ۲۹۰ سرنشین ایرباس ایرانی شامل ۱۵۶ مرد، ۵۳ زن، ۵۷ کودک ۲ تا ۱۲ ساله و ۸ کودک زیر دو سال و ۴۲ نفر غیرایرانی با ملیت‌های یوگسلاو، پاکستانی، هندی، عربی و ۱۶ خدمه پروازی جان خود را از دست دادند.

اهمیت این حادثه در انجام یک اقدام تروریستی دولتی سازمان یافته علیه یک کشور دیگر و سکوت مجامع بین المللی و مدافعان حقوق بشر، در ارتباط با آن می باشد. البته این سکوت در بمباران شیمیایی غیرنظامیان سردشت توسط صدام حسین و شهادت ۱۰۹ انسان بیگناه در ۸ تیرماه ۶۶ نیز مشاهده شده بود.

موسسه بین المللی صلح و دوستی با محکوم نمودن حوادث تروریستی در سراسر جهان ، از جمله حادثه حمله موشکی ناو آمریکایی به هواپیمای مسافری ایران اعلام می نماید:

  • دولت آمریکا باید ضمن عذرخواهی رسمی، نسبت به استیفای حقوق خانواده و بازماندگان کلیه افراد بیگناهی که جان خود را در این حمله هولناک از دست داده اند، به صورت فوری اقدام نماید.
  • از تمامی مجامع بین المللی و مدافع حقوق بشر می خواهیم براساس وظایف ذاتی و قانونی خویش، نسبت به پیگیری و مجازات عاملین و آمرین این حوادث، بدون  تبعیض و ترس، اقدام نمایند.
  • سکوت و برخورد دوگانه و متناقض محافل حقوق بشری و بین المللی، علت اصلی ایجاد گروه های تروریستی و تکفیری و افراطی همچون داعش، القاعده، بوکوحرام، جبهه النصره و… در سراسر جهان گردیده است و پندار غلط “تروریست خوب و تروریست بد” موجب ترویج و اشاعه خشونت و جنایت در جهان امروز می باشد.
  • عدم برخورد با گروه های تروریستی همچون مجاهدین خلق که دستشان به خون ۱۷۰۰۰ انسان بیگناه در ایرن آغشته است، و حمایت مادی و معنوی برخی از دولت های عضو سازمان ملل و متعهد به منشور آن، مایه خوش خیالی این نوع گروه ها به فرار از مجازات قانونی و بین المللی و نشان دادن چراغ سبز به اقدامات گروه های تروریستی در اروپا و غرب است و باید در آن تجدیدنظر جدّی بعمل آید.

در پایان خاطر نشان می سازد حقوق بشر عادلانه و واقعی با آنچه آمریکا و مدعیان از حقوق بشر دنبال می نمایند، فاصله بسیار دارد و موسسه بین المللی صلح و دوستی با هدف اصلاح فرهنگ و قوانین تبعیض آمیز موجود بمنظور دستیابی به حقوق انسانی تمامی انسان ها به صورت واقعی، از هیچ کوششی مضایقه نخواهد کرد.

سازمان امور بین الملل و روابط خارجی

موسسه بین المللی صلح و دوستی