پروفسور امین رسانه های دیجیتال رسالت بزرگی در مسیر صلح طلبی دارند
تهران – ایرنا – استاد حقوق دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند، بر نقش سازنده رسانه های دیجیتال و فعالان فضای مجازی در آگاه سازی مردم و صلح طلبی تاکید کرد.
صلح منشا خیر است از جهت بین المللی. جهان بعد از تجربه تلخ جنگ های جهانی اول و دوم به دنبال این رفت که مجمع های خرد جمعی بین المللی تشکیل دهد تا از تکرار این دست جنگ ها جلوگیری کند.
** بر هم زدن صلح و آغاز جنگ جرمی بزرگ است
این مهمان ویژه نمایشگاه رسانه های دیجیتال ادامه داد:
زیرا در قوانین بین المللی ‘دفاع’ مفهومی مشروع است اما کشوری که به جای مذاکره و بردن دعوای حقوقی به دادگاه بین المللی لاهه و کمک گرفتن از سازمان ملل دست به شروع جنگ می زند مجرم است.
** کشورهای منطقه به تشکیل مجامعی ویژه اقدام کنند
مجامع منطقه ای و سازمان های بین المللی مانند جنبش عدم تعهد به اعتلای صلح جهانی کمک شایانی می کنند. صلح طلبی و انسان دوستی در سطح ملی نیز بسیار مهم است.
** نقش بی بدیل رسانه ها در گسترش صلح در جهان
استاد حقوق دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند همچنین بر نقش رسانه ها در گسترش صلح در جهان را بی بدیل تاکید کرد و گفت: در تمام سطوح مفهوم صلح، از رسانه ها این انتظار می رود که با فرهنگ سازی و بالا بردن سطح آگاهی مردم نقش بسزایی ایفا کند و رسالت خود را انجام دهند.
این حافظ شناس اظهار داشت: صلح مفهوم وسیعی است که از سطح جهانی تا خانواده ها گستردگی دارد. به همین وسعت، رسالت رسانه ها و فعالان فضای مجازی نیز گسترده است.
** آگاه سازی وظیفه رسانه ها
وی خاطرنشان کرد: هنگامی که ملتی آگاهی پیدا کرد، انتخاب درست می کند و آن ملت می شود بخشی از صلح جهانی. آگاه سازی مردم رسالتی است که رسانه ها فارغ از دیداری، شنیداری و مجازی بودن بر عهده دارند.
استاد حقوق دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال را فرصت مغتنمی برای انتقال تجریبات و همفکری در راستای توسعه و دانایی بیشتر عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، پروفسور حسن امین استاد تمام حقوق دانشگاه اسکاتلند و حافظ شناس مهمان خاص غرفه موسسه بین المللی صلح و دوستی در دهمین نمایشگاه ملی رسانه های دیجیتال بود.