نامه به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی

پس از انتشار اخباری مبنی بر هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد تومانی بناید مستضعفان برای بهسازی ساختمان های متعلق به خود، روابط عمومی موسسه بین المللی صلح در این باره اطلاعیه ای در این رابطه صادر کرد و نامه ای را خدمت ریاست محترم بنیاد ارسال نمود. متن کامل این نامه در پی می آید.

جناب آقای سعیدی‌کیا

ریاست محترم بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی

ضمن عرض سلام و آرزوی توفیقات روزافزون برای جنابعالی

در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلام و در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب شکوهمند مردمی به رهبری امام خمینی (ره) اخباری در رابطه با هزینه کردهای مجموعه بنیاد مستضعفان شنیده شد که بهت و حیرت فراوان را در ذهن و فکر بسیاری از دوستداران و وفاداران نظام و انقلاب ایجاد نموده است.

در خبرها آمده است که بنیاد مستضعفان تصویب نموده که ۶میلیاردو۳۰۰میلیون تومان صرف «نماکاری» دو ساختمان متعلق به بنیاد نماید. در بخش دیگر، ۷میلیاردو۴۰۰میلیون تومان بودجه برای «بهسازی» محوطه بیرونی این ساختمان‌ها و ۲۷۰میلیون تومان برای طراحی «آب‌نمای» کنار ساختمان‌ها اختصاص داده شده است. همچنین برای «بازسازی و تغییر دکوراسیون» ساختمان ۹طبقه بنیاد ۶۲میلیارد تومان و برای ساختمان ۱۵طبقه بنیاد مبلغ ۴۱میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته است. مجموع ارقام مورد اشاره حدود ۱۱۷میلیارد تومان می‌باشد که صرفا برای امور ساخت و ساز و بهسازی هزینه می‌گردد.

این در حالی است که قریب به ۲سال است طرحی جامع برای اشتغال‌زایی با پتانسیل اشتغال ۱۰۰۰۰۰نفر ارائه نموده‌ایم و با مراکز، نهادها و سازمان‌های متعددی مکاتبه داشته‌ایم که برخی حتی بدون تشکیل یک جلسه و شنیدن صحبت‌های کارشناسی و با شاه بیت «بودجه نداریم» طرح را رد نموده‌اند.

سوال ما این است که وقتی جوانان متعهد و متخصص در کشور می‌توانند با چنین بودجه‌هایی مشکلات اقتصادی، معیشتی  و اشتغال مردم «مستضعف» و «ایثارگر» را حل نمایند چرا با کلید واژه «بودجه نداریم» مواجه می‌شوند؟ اما برای تغییر دکوراسیون و بهسازی می توان ۱۲۰میلیارد تومان هزینه نمود؟! البته این مساله مطرح شده یکی از ده‌ها و شاید صدها حیف و میل در بیت‌المال است. آیا اینگونه هزینه‌کردها براساس اندیشه‌های بنیانگذار فقید انقلاب و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است؟ سوال ما این است که طرح‌های اشتغال‌زایی و کارآفرینی در چهارچوب اقتصاد مقاومتی که دغدغه و مطالبه اصلی و به حق رهبری و مردم می‌باشد، چگونه با مُهر «بودجه نداریم» مسکوت و مختومه می‌گردند اما چنین هزینه‌کردهایی از بیت المال را شاهدیم؟

آیا یک نهاد حاکمیتی با مسئولیت مستقیم رسیدگی به مستضعفان که صاحبان اصلی انقلابند، نمی‌تواند بدون «آب‌نما» به خدمتگزاری در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی بپردازد؟ آیا بدون تغییر دکوراسیون نمی‌توان به امور مستضعفین رسیدگی نمود؟ آیا امام (ره) که در اوج ساده زیستی همواره الگوی مناسبی برای مسئولین محترم می‌باشند، در ساختمان‌های بلندمرتبه و چندصدمیلیاردی به رتق و فتق امور مملکت مبادرت می‌ورزیدند؟ آیا سیره عملی و توصیه‌های اکید رهبر انقلاب، ساده‌زیستی و دوری از تجملات و اسراف و تبذیر نمی‌باشد؟ اگر این آمار و ارقام صحیح می‌باشد، بهتر و اصولی نبود این مبلغ هنگفت صرف طرح‌های کارآفرینی و اشتغال‌زایی و رفع مشکلات عدیده قشر مستضعف جامعه گردد؟

همانند تمامی ملت بزرگوار و انقلابی، خواستار شفاف‌سازی جدّی و دقیق آن نهاد محترم در این زمینه می‌باشیم و موکّدا اعلام می‌نماییم طرح‌های اقتصادی بسیاری وجود دارند که می‌توانند مشکل اشتغال و معضل بیکاری اقشار مستضعفِ آبرومند جامعه اسلامی را برطرف نمایند، اگر در مسئولین محترم، دغدغه‌ای وجود داشته باشد، که ان‌شاءالله هست.

 

والسلام علی من اتبع الهدی

روابط عمومی موسسه بین المللی صلح و دوستی